FOOD 73

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 751 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food 73. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 14:25 Friet was echt al lauw, was wel lekker. Broodje smaakte wel, die was wel echt goed warm. Had er bbq saus bijbesteld maar niet gekregen. Vond 't erg duur betaald voor wat je krijgt.
22 jun 2024 om 19:57 Good food. I recommend it!
22 jun 2024 om 19:57 Jammer dat er soort van een haar in friet zat. Burger was wel lekker.
21 jun 2024 om 15:12 Eten was lauw stokbroodje hete kip is letterlijk zo een pistoletje gevuld met doner kip vlees en ook nog eens week van de hoeveelheid olie , frikandel helaas ook niet lang genoeg gebakken 1ste en laatste keer voor mij
21 jun 2024 om 15:02 Smash burger is top en je proeft dat echt vers is!!
19 jun 2024 om 21:26 Kapot droge kip en neppe döner krijg je als je een kapsalon besteld. Knoflooksaus was zuur en proefde over de datum. Patat was oud en keihard. Super slecht zou ergens anders bestellen als ik jou was
15 jun 2024 om 20:47 Het eten was echt vies de hele kapsalon moeten weg gooien
14 jun 2024 om 22:17 het eten smaakte goed alleen de rucolla sla op mijn agnusburger vond ik wat minder lekker,gewone sla was beter geweest,alles was nog goed warm voordat ik mijn levering aan huis had,alleen werrd mijn bestelling 20 min te laat geleverd wat ik iets mind
12 jun 2024 om 19:31 Shitty cold food
9 jun 2024 om 18:09 Eergisteren ook besteld en was 40min te vroeg en vandaag dik te laat... maarja was wel lekker en is goed geprijsd
7 jun 2024 om 22:49 Super lekker! Chrispy burger, chicken nuggets en friet. Nog geen €17 en ik heb heerlijk gegeten en kwamen stuk sneller dan wat thuisbezorgd aangaf! Ga hier zeker vaker bestellen
3 jun 2024 om 9:20 Lekkere krokante friet en alle ingrediënten super vers. Bestel hier al hele lange tijd en is echt een aanrader