FOOD 73

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 708 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food 73. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 18:46 Was lekker, maar heel duur. Bijna 20 euro voor loaded fries: €4.50 voor 2 uienringen, €4 voor 5 stukjes bacon en maar 1 kaassaus ipv de betaalde 2. Strips waren op, belde hier netjes voor.
12 feb 2024 om 9:56 Saus vergeten op de loaded fries.
10 feb 2024 om 20:19 Eten was goed. Ze doen er alles aan om het eten zo warm mogelijk te houden. Word gewaardeerd. bezorging was goed. Vriendelijke bezorger.
6 feb 2024 om 21:38 Crispy chicken burger besteld helft van t broodje was kaal ....
31 jan 2024 om 21:26 Super slecht!! Eten kwam niet netjes aan, bezorger hebt het vast laten vallen alleen kwam het alsnog op dit manier bezorgen!! Eten lag helemaal overhoop in het zak, satesaus nog superhard, en de shoarma schotel was voor de helft gevuld met vlees!
31 jan 2024 om 3:40 eerst belde het bedrijf dat ze geen garnalen meer hadden. prima kan gebeuren dus ik koos een andere menu die veel goedkoper was dan de garnalen, niet een waardebon of wat dan gehad. en later kwam er een buurman ons eten brengen ze hadden het op een
21 jan 2024 om 19:17 Hele lekkere friet en burgers alleen het was koud toen het aankwam dat was zonde want het was verder heerlijk!!
21 jan 2024 om 18:18 Goed eten alleen de verassing zat niet bij de kinderbox
21 jan 2024 om 17:07 Het eten was erg lekker, was wel tien minuten te laat bezorgd
21 jan 2024 om 12:20 the food was good, I can't fault anything here. , but the delivery time is a total misunderstanding. I received the order after more than two hours... the courier was nice and apologized, but it does not change the fact that the delivery time is no
10 jan 2024 om 19:05 The driver was terrible, after leave my foid he call me 15 m latter saying that i have to pay and i always pay in the app, pay attention, he was trying to scam me
24 dec 2023 om 18:38 Super lekkere friet. We gaan hier zeker vaker eten bestellen