FOOD 73

FOOD 73 Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food 73. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:58 Pas na 2+ uur het eten gekregen. Het eten was okay, was nog warm toen het aankwam, maar na het lange wachten viel het wel tegen
24 sep 2022 om 20:41 Bezorgtijd was erg lang, 2 uur. maar de burgers waren erg goed. (Wel lauw) Goed gekruid vlees.
24 sep 2022 om 20:28 Meer dan 2 uur gewacht op lauw eten, burger is ok, portie friet is erg klein. Eerste keer is helaas gelijk de laatste keer.
24 sep 2022 om 20:14 Ik snap dat het druk is in het weekend, maar twee uur op je eten wachten is toch wel het andere uiterste. Dan ook nog koud en niet wat je besteld hebt ontvangen, zonde van mijn geld.
24 sep 2022 om 20:08 duurt wel heel lang hebben moeten bellen waar het bleef
24 sep 2022 om 19:30 Gecanceld vanwege 90 minuten heb moeten wachten en toen lag de bon er nog en moest het nog naar me toe komen
23 sep 2022 om 17:07 De beefburger is echt lekker. Je merkt dat het gewoon echt vers is en ook de friet viel zeer zeker niet tegen.
18 sep 2022 om 20:11 1,5 uur moeten wachten. Broodje kip was lekker wel koud Friet was koud en droog. Broodje kip als die warm was echt een goed broodje.
17 sep 2022 om 20:16 Ordered 18:12, delivered 20:05 Burger could be better
15 sep 2022 om 19:58 Eten was goed .en goed warm Marokkaanse broodjes vergeten .hij wou ze nog wel kalen en brengen .maar dan hadden we ons eten al op.dus gezegt niet nodig . Bij uitpakken ook geen sate saus er bij .
12 sep 2022 om 9:15 Eten als lekker en goed. Jammer genoeg deze keer de cola vergeten
28 aug 2022 om 21:47 Jammer dat alles van de burger eruit lag, voor de rest was het wel goed